Ексклюзивний представник косметики Petitfee і Koelf в Україні

Product was successfully added to your shopping cart.

Корейська косметика Petitfee

Корейська косметика Petitfee - це досить непоганий вибір для будь-якої поважаючої себе жінки, яка бажає виглядати чудово навіть незважаючи на рутину і побут, які, на жаль, тяжіють і змушують забути про себе, про своє здоров'я та красу. Присвятіть собі хоча б годину в день, і вашу красу вже не зламають ні роки, ні навколишня сумна дійсність!

Ви помічали, як красиві кореянки? У них чудова шкіра, дуже гладка і майже світиться. Це пов'язано з тим, що в цій країні знають секрети омолоджуючих і підтримують компонентів трав і мінералів. Саме ці знання використовували засновники бренду Koelf, згодом об'єднався з Petitfee, коли придумували, що саме вони можуть запропонувати жінкам. Вони створили кілька ліній уходовой косметики для обличчя і тіла, а також розкішні спеціалізовані маски і патчі з використанням дорогоцінних каменів і металів. Кожен продукт проходить ретельне і неодноразово тестування на добровольцях, він повністю безпечний і не викликає алергії і проблем навіть для чутливої ​​шкіри.

Гідрогелеві патчі для очей

Мабуть, найвідомішими продуктами серед всієї корейської косметики є спеціальні патчі для очей на гідрогелевими основі. Вони являють собою накладки, які лягають на вилиці і область навколо очей. Не потрібно ніякого розмазування, як у випадку з масками. Ви дістаєте вже готовий патч для очей зі спеціальної упаковки, використовуєте та більше не турбуєтеся ні про змиванні, ні про те, щоб склад вбрався.

До складу патчів можуть входити екстракти женьшеню і зеленого чаю, колаген, золото, перли та інші речовини, які сприяють живленню шкіри і насичення її не тільки вологою і вітамінами, але і мікроелементами, зазвичай недоступними.

Гідрогелеві маски для обличчя

По суті маски для обличчя на основі гідрогелю від Petitfee і Koelf мало відрізняються від патчів. Вони мають таку ж структуру і склад, але при цьому накладаються на все обличчя. Такі маски відмінно підходять для вже старіючої шкіри і для жінок, які багато працюють на шкідливому виробництві, в містах і інших місцях, де немає можливості повноцінно доглядати за шкірою і отримувати всі необхідні вітаміни. Спосіб застосування такий самий.

Купівля корейської косметики в магазині Petitfee & Koelf

Ми пропонуємо купити корейську косметику від елітних брендів, яка допоможе вам зберегти свіжість і красу, незважаючи ні на які труднощі, стреси, проблеми та сімейні негаразди. Ціна на кожен вид товару вказана на сайті і не змінюється після того, як ви зробили замовлення!

Ми працюємо по всій Україні, доставка проводиться в усі великі міста країни, в тому числі Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Львів, Запоріжжя, Харків, Херсон і так далі. Головний офіс знаходиться в Києві, так що по Києву можлива доставка кур'єром, в усі інші міста через сервіс Нової пошти. Вартість доставки залежить від величини замовлення. Однак щоб отримати безкоштовну доставку, досить вибрати і придбати всього одну упаковку з гідрогелевими маскою для особи!

На сайті можна вести власний список бажань (він доступний після реєстрації). Оплата здійснюється по отриманню або ж за передоплатою, картою. Транзакції ведуться через ПриватБанк. Ми гарантуємо приватність вказуються вами даних!

Подібну розкіш може дозволити собі будь-яка жінка. Більш того, якщо вона все ще хоче відчувати себе справжньою леді, то повинна пам'ятати, що її краса не може і не повинна бути потоптана сірими буднями! На сайті є лінійки товарів і для зовсім молодих дівчат, і для жінок середнього віку, і для жінок у віці. Якщо у вас з якоїсь причини виникають складнощі з вибором, то вам завжди допоможе наш консультант, який має спеціальну освіту і відмінно розбирається в асортименті корейської косметики. Він, звичайно ж, допоможе вам зробити правильний вибір, який підійде саме для вашої шкіри.